"A program segítségével Lehetővé válik a gyors, pontos és megbízható ügyintézés Csupán egy rendszerre van szüksége feladatai elvégzéséhez Korábbi munkáit bármikor visszakeresheti, ellenőrizheti. Percre kész válaszokat kaphat kérdéseire..."

A Flame 2000 Print ügyviteli rendszer kifejezetten nyomdák részére kifejlesztett alkalmazás, mely a nyomdai termék előállításához szükséges nyersanyag beszerzésétől kezdve a késztermék számlázásáig és kiszállításáig minden munkafázisra hatékony megoldást nyújt. Kiemelendő az ajánlatadást segítő gyors előkalkulációs rendszer és a gyártás folyamatos követését biztosító táskarendszer.

Általános jellemzők

 • A rendszer részei egymásra épülnek, ennek köszönhetően az adatbázisban rögzített adatokat bármelyik modul fel tudja használni, tehát a szükséges információt elegendő egyszer a programnak megadni.

 • A korábban elkészített különböző bizonylatok (pl. ajánlatok, kalkulációk) alapján bármikor egy újabb készíthető, így egy feladat elvégzésének ideje lényegesen lerövidül.

 • A komplex nyilvántartó és összesítő rendszer segítségével pillanatok alatt az igényeknek megfelelő kimutatások, elemzések készíthetők.

 • A Flame 2000 Print ügyviteli rendszer segítségével a következő munkafázisokon keresztül juthatunk el az ajánlatkéréstől a kész termék kiszámlázásáig:

  Beszerzés:
  Ajánlatkérés -> Megrendelés -> Bevételezés

  Értékesítés, gyártás:
  Kalkuláció -> Ajánlatadás -> Megbízás -> Táska -> Szállítólevél -> Számlázás

 • Az elvégzendő feladatnak megfelelően a munkakezdés első fázisa szabadon megválaszható, egymásra építhető.
A szoftver speciális moduljai

Kalkuláció


A kalkuláció programmodul segítségével a termék tartozékainak költségei alapján számítja ki a szoftver a példányonkénti nettó árat.

Az egyes tartozékokra jutó előállítási költségeket az anyagfelhasználás (papír adatok) formakészítés, beigazítás, nyomtatás és a kikészítés (hajtás,vágás, fűzés stb.) alapadatainak megadásával illetve a szükséges korrekciók beépítésével a program automatikusan megadja.

Táska nyilvántartás


A termékkészítési folyamat fontos eleme a táska elkészítése, a munkafolyamatok illetve az anyagkiírás pontos és részletes nyilvántartása.

A táska egyik célja a technológiai utasítások tárolása és megjelenítése, illetve az anyagkiírásban a a termék elkészítéséhez szükséges anyagok előírása.


All rights reserved (c) 2000 Flame Bt.